Categorieen

Lopik Werkt: het gratis lokale bedrijven- en vacatureplatform van Gemeente Lopik

Nieuws

Het platform Lopik Werkt is officieel gelanceerd voor alle inwoners en bedrijven van de gemeente Lopik. Dat betekent dat de inwoners van Lopik nu één plek hebben, waarop men de lokale bedrijven, winkeliers en actuele vacatures kan vinden.

Wat doet Lopik Werkt?
Het platform www.lopikwerkt.nl is ontstaan uit frustratie van lokale werkzoekenden en werkgevers die elkaar niet konden vinden. Een plaatselijk bedrijven- en vacatureplatform, dat reeds succesvol is in omliggende gebieden (Montfoort, Woerden, Oudewater, Gouda, Leidsche Rijn), biedt de oplossing.

Gratis voor alle bedrijven in gemeente Lopik
Het platform wordt mogelijk gemaakt door de lokale Rabobank en ondernemers uit het nabijgelegen Montfoort. Daar boekt het platform, sinds de start in 2016, de afgelopen jaren succes op succes. De initiatiefnemers vinden dan ook dat een stad als Lopik een dergelijk platform verdient. Lopik Werkt brengt werkzoekenden en ondernemers in de gemeente Lopik samen en draagt zo bij aan het verminderen van woon-werkverkeer, het stimuleren van duurzaamheid, en het bevorderen van de sociale cohesie en participatie van inwoners met een afstand tot de arbeidsmarkt. Daarbij is het tevens mogelijk om vacatures uit de naburige gemeente Montfoort in te zien.

Eenvoudige zoekmogelijkheid
De kracht van het platform zit ‘m in de eenvoud. Werkzoekenden kunnen heel eenvoudig geschikte vacatures vinden door de mogelijkheid om te filteren op dienstverband, het aantal uur en vakgebied. Bovendien worden op het platform succesverhalen gedeeld, en krijgen bedrijven de kans hun nieuwtjes op het platform te presenteren. Zo wordt Lopik Werkt niet alleen een vacatureplatform, maar ook dé trots van de lokale bedrijven.

Voordelen van de vacaturewebsite
Dankzij Lopik Werkt hoeven werkzoekenden in Lopik, Benschop, Jaarsveld, Lopikerkapel en Polsbroek niet langer meer te zoeken op diverse vacaturewebsites. Als zij in de buurt aan de slag willen is Lopik Werkt dé plek om een goed overzicht te krijgen van beschikbare vacatures.

Voor meer informatie omtrent het platform www.lopikwerkt.nl, bekijk de website.

Deel dit bericht

Job-alert instellen

Vul je e-mailadres in en je wordt op de hoogte gehouden van nieuwe vacatures op basis van jouw zoekopdracht.

VakgebiedWe gaan uiteraard zorgvuldig om met je gegevens. Bekijk ons privacy beleid voor meer informatie.