Lebo Kaas

Geen openstaande vacatures

Lebo Roomkaas: dé smaakmaker!
Lebo Kaas is een familiebedrijf in het Groene Hart. Zuivel zit in ons DNA. Sterker nog: Kees Lekkerkerker, oprichter van Lebo Kaas, is bijna geboren in de kaastobbe. Zijn kinderen delen de passie voor zuivel en staan nu aan het roer. Als enige in Nederland maken we roomkaas vanuit verse melk. We verwerken de melk direct tot verse roomkaas in diverse smaken en verpakkingen. Dit zorgt voor de beste kwaliteit en maximale versheid.

Lebo Kaas is onderdeel van de Lekkerkerker Groep, waaronder ook De Zuivelmakers, Kasi Food en Lekkerkerker Dairy & Food Equipment vallen. Samen zijn we sterk in zuivel!

Kernwaarden
Samen maken wij bijzondere zuivel vanuit ons Groene Hart. En daar horen natuurlijk een aantal belangrijke kernwaarden bij.

Kwalitatief
In onze fabriek verwerken wij de melk direct tot verse roomkaas en kunnen zo een constante hoge kwaliteit waarborgen. In het gehele proces van grondstoffen tot eindproducten hebben wij strenge eisen om de beste kwaliteit producten te leveren. Zo controleren wij alle ingrediënten bij binnenkomst, wordt tijdens het proces de kwaliteit van de roomkaas gemeten en doen wij diverse controles op het eindproduct, zowel intern in ons laboratorium als extern met gespecialiseerde instanties.

Lebo Kaas werkt volgens een kwaliteitszorgsysteem gebaseerd op HACCP en heeft een BRC certificaat.

Innovatief
Lebo Kaas is sterk in het ontwikkelen van innovatieve producten met als basis roomkaas, smeerkaas en/of kruidenboter. Door jarenlange ervaring en hoogstaande technologie biedt het bedrijf vele mogelijkheden. Kom gerust eens langs als je met een productontwikkeling bezig bent waar je onze hulp bij kunt gebruiken.

Duurzaam
Lebo verse roomkaas wordt gemaakt van verse Hollandse weidemelk. Duurzaamheid staat voor ons hoog in het vaandel. Alles wat we doen moet efficiënt gebeuren en bijdragen aan een duurzamere wereld. De aarde is ons lief. Onze producten worden daarom met veel zorg voor dier, mens en milieu gemaakt. Je leest hierover meer op onze pagina over duurzaamheid.

Betrouwbaar en betrokken
Bij Lebo Kaas werken echte experts die jarenlange ervaring hebben in de zuivel- en roomkaasindustrie. Deze ervaring draagt bij aan de ontwikkeling van uitgekiende recepten, op maat gemaakte producten en een goede bewaking van het productieproces. Doordat we sinds 1977 al zuivel maken, is onze kennis en ervaring zeer breed. Als familiebedrijf kunnen we het verschil maken. Een persoonlijke benadering, verantwoordelijkheid en transparantie typeren hierbij onze werkwijze.

Flexibel
Bij Lebo Kaas staat de wens van de klant voorop en staan we garant voor een perfecte productkwaliteit. Er worden duidelijke afspraken gemaakt over receptuur en leveringscondities, waarbij we altijd oog houden voor mogelijke actuele veranderingen in uw proces en/of wensen.

Lees meer Toon minder
Lebo Kaas heeft geen openstaande vacatures.

Contact opnemen met Lebo Kaas

Job-alert instellen

Vul je e-mailadres in en je wordt op de hoogte gehouden van nieuwe vacatures op basis van jouw zoekopdracht.

VakgebiedWe gaan uiteraard zorgvuldig om met je gegevens. Bekijk ons privacy beleid voor meer informatie.