BES-IT

Geen openstaande vacatures

Over BES-IT
BES-IT is een klein consultancybureau, gespecialiseerd in het leveren van software oplossingen voor de enterprise markt. Onze kracht is dat medewerkers zowel consultant als IT-er zijn. Daardoor zien we snel passende maatwerkoplossingen voor de uitdagingen van onze klanten.

Als consultancypartij werken we voor organisaties met meer dan 1000+ medewerkers, tientallen complexe systemen, afdelingen, processen en natuurlijk diverse belangen. Denk aan klanten als grote zorg- en onderwijsinstellingen, maar ook netwerk- en marketingorganisaties. Deze organisaties zijn voortdurend opzoek naar innovatieve oplossingen om hun software landschap verder te stroomlijnen, integreren door processen en systemen op elkaar af te stemmen. Onze klanten kiezen voor ons met de zekerheid dat er lifetetime commitment is om voor iedere uitdaging een oplossing te leveren.

Die oplossingen bieden we met een vast team van developers / consultants. En ter ondersteuning een vaste kern van externe medewerkers en vaste samenwerking met andere consultancypartijen.

Lees meer Toon minder
BES-IT heeft geen openstaande vacatures.

Contact opnemen met BES-IT

Job-alert instellen

Vul je e-mailadres in en je wordt op de hoogte gehouden van nieuwe vacatures op basis van jouw zoekopdracht.

VakgebiedWe gaan uiteraard zorgvuldig om met je gegevens. Bekijk ons privacy beleid voor meer informatie.